Mona @ Your service!

Naast het geven van kwaliteitstrainingen, zowel fysiek als online, zet ik mijzelf in om als ervaringsdeskundige (activist/kwartiermaker), stigma's te doorbreken. Het geeft veel bevrediging dat mede door 'Mijn verhaal in Vogelvlucht', in te zetten, met als doel om andere mensen te inspireren, te motiveren en te helpen om stappen te gaan zetten, waarbij 'so called', tekortkomingen, ware rijkdommen blijken te zijn geworden.

‚ÄčDaarbij geef ik ook voorlichting aan artsen, (i.o), klinieken en hogescholen. Zodat de studenten naast theoretische kennis vergaren vanuit boeken, ik hen meeneem in het nut en belang van ervaringsdeskundigheid. Deze waardevolle schat aan informatie, komt de rest van hun leven, zowel privé als zakelijk, van pas. Als gastspreker ben ik tevens uitermate geschikt om in te zetten in bijvoorbeeld de forensische zorg. 

#Ervaringsdeskundige 

Op het gebied van codependentie bij verslavingen, zowel middelengebruik alsmede liefdesverslaving, psychische kwetsbaarheid, slachtoffer van narcistisch misbruik en sekswerk. 

#Inspirerend (gast-) spreker

Door de jaren heen heb ik mijn verhaal in vogelvlucht voor diverse groepen verteld. Aan artsen i.o., in klinieken en  hogescholen  zodat het taboe eindelijk doorbroken kan worden.

#(Online) trainingen

Daarbij maak ik gebruik van een motiverende trainingswijze. Reken voorgoed af met miscommunicatie, werk aan sociale vaardigheden en doorbreek de dramadriehoek.

#Content creation 

Om succesvol te zijn, is er meer nodig dan alleen expertise te hebben. Succes valt en staat met de juiste content creation. Teksten, huisstijl en social media zijn minstens zo belangrijk!

 

 

 

Ervaring m.b.t.

* Middelen verslaving

* Eetstoornis

* Gokverslaving

* Seks-, e/o liefdesverslaving

* Chemsex 

* Codependentie

* Vanuit de prostitutie naar een gewone job of vice versa: sekswerker is ook een beroep!

* Leven na een destructieve relatie: narcisme, mishandeling en misbruik

* Wederopbouw na slachtoffer te zijn geweest van loverboys

* Psychiatrisch verleden