Over ons

Mijn naam is Mona Liza Biek-Verseijden, bedenker en oprichtster van het Ervaringsdeskundigenplatform, die na een lange, ervaringsdeskundige reis, via vele wegen (en omwegen), op het pad gekomen is, waarop ik mijn 'reis' wil vervolgen. Met in mijn 'knapzak' een hoop mensenkennis, levenservaring en bovenal een gezonde dosis humor!

Het Ervaringsdeskundigenplatform, is onbevooroordeeld, waarbij niemand wordt buitengesloten. Streetwise en bovenal met de hart op de tong, dat is mijn werkwijze. Taboedoorbrekend en zonder negatief oordeel. Kijk rustig rond en zijn er vragen, maak dan gebruik van het contactformulier, of bel! 

Gezondheidsperikelen, een neus voor 'foute mannen', en ook de verkeerde afslagen genomen. Toch is opgeven nooit een optie geweest. Mede omdat ik in heb ingezien, dat loslaten de nieuwe houvast is, waardoor ik verder kan. Mijn doel is om samen met andere ervaringsdeskundigen, voor eens en altijd onze stempel te drukken. Stop (zelf-) stigma!

Of je nu een 'Buddy' zoekt, coaching, training, of dat je zover bent, om ook jouw woord als ervaringsdeskundige te verspreiden. Niets is onmogelijk. Het belangrijkste is dat jij jezelf er goed bij voelt. Jij mag trots zijn op wie je bent en het verleden laten waar het hoort: achter je... het leven begint pas als jij je vleugels durft uit te slaan! 

Regelmatig een leuk uitstapje maken, lijkt je dat wat? Waarbij je verbindend kunt communiceren met gelijkgestemden. Ook al voelt het vaak anders, toch ben je een gezegend mens! Want straks kun je net als andere ervaringsdeskundigen zeggen: 'Mijn tekortkomingen, zijn mijn rijkdommen geworden'. Niet ik, niet jij, maar wij!

Studie Jaar
Coaching bij verslavingen en ADHD 2013 - 2015
Omgaan met ongewenst gedrag en verbale agressie 2017
HBO Huiselijk,- en seksueel geweld 2020
Integer gedrag 2021
Train de trainer 2021