Voor wie?

Schrijver en journalist Jeroen Verkroost over zijn eigen ervaringen in een psychiatrische kliniek, en hoe het misplaatste wetenschappelijke karakter van de psychiatrie correcte diagnoses en behandelingen in de weg staat. “Door de wetenschappelijke psychiatrie worden mensen ontdaan van hun geschiedenis, context en persoonlijkheid.”

Meer lezen? https://www.hpdetijd.nl/2020-08-19/psychiatrie-is-geen-wetenschap/

Dit platform is in het leven geroepen voor iedereen die zijn of haar bagage voor zich willen laten werken. Zodat het verleden eindelijk blijft waar ze hoort: in het verleden. Hoe fijn is het, dat mede door jouw (herstel-) verhaal, je in staat bent om andere mensen op constructieve wijze, van dienst te kunnen zijn? Ze te motiveren en te helpen om stappen te gaan zetten, op weg naar een leven zonder zwarte schaduwen, die we zelf maar al te goed (her) kennen. 

Daarbij ook voorlichting kunt geven aan artsen, (i.o), klinieken en scholen, om naast de kennis die ze krijgen door middel van studieboeken, wij hen een onbetaalbare schat aan informatie meegeven, waar ze in hun latere leven, en in carrière, weer hun voordeel mee kunnen doen. 

Eenheid doordat we allemaal een soortgelijk pad hebben bewandeld, maar allen ook vastbesloten te overleven. We zijn winnaars en niets kan ons nog stoppen!

 

 

* Middelen verslaving

* Eetstoornis

* Gok-, seks- verslaving (polyverslavingen)

* Chemsex 

* Codependent

* Vanuit de prostitutie naar een gewone job of vice versa: sekswerker is ook een beroep!

* Leven na een destructieve relatie: narcisme, mishandeling en misbruik

* Wederopbouw na slachtoffer te zijn geweest van loverboys

* Psychiatrisch verleden

* relatie- en singles coaching: zonder triggers en valkuilen een evenwichtige relatie

 

Ben je toe aan een maatje in je leven? Ook dan kan ik je helpen om sterk en stabiel in een relatie te stappen en desgewenst helpen op zoek te gaan naar een geschikte partner! 

 

 

In het kort:
PDF – 5,8 MB 295 downloads

Ben je slachtoffer of overwinnaar?